Puszta

Puszta

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=ujVnSJfMsL4&index=6&list=RDWlaQ2jEq6dc

"Zsuzsi néni rakott tüzet,
De had melegedjek egy cseppet"
nechat touhy jen tak zmizet
není možné, jak křídel třepet

puszta - země širá, jatá
představami snílků o míru
nezměrnou duší předpojatá
k dekoru hvězd je ve vesmíru

baňatém, zde čas nespěchá
k prostoru přilne, není divu
na pochybách mě nenechá
všudypřítomná kupodivu

bázlivá tráva ohlá níž
trvalým větrem do záklonu
šelestí, jinde sotva blíž
je dech.. šustí s ní v unisonu
Autor Petbab, 06.12.2017
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Amonasr, Iva Husárková, Frr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nagy orszák jo Puszta***:-D***

07.12.2017 00:30:27 | Frr

Igazad van, honnan tudod? )

07.12.2017 07:43:08 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí