To jen....

To jen....

Všechny krásy světa
básníci vetkly do věty
z niž vstala pieta
ozdobená květy

Jak úsměv dívky z obrazu
či trocha bezu
nebo jahodí
Šipkovou Růženku nic neprozradí

To jen věta nenapsaná
krásy se sotva vzdá
jako jen ticho bez jména
"To jen Múza na zem padá".
Autor Radek.oslov.Šafárik, 07.12.2017
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké že jsi vzpomněl na Šípkovou Růženku.

08.12.2017 13:10:39 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí