Anděl

Anděl

Anotace: ...

Potkal jsem anděla
chtíc by byl mým strážným
když kulka do srdce mi vletěla
jeho pohledem tak krásným

Zjevil se mi znenadání
a chvíli mi to trvalo
než pochopil jsem poslání
které srdce mé mi dalo

Potkal jsem anděla
jak studánky měl oči
duše se mi zachvěla
a svět se přestal točit

Když okolo procházel
a do tváře mi hleděl
já se jen tak potácel
a nevěřícně na něj civěl

Chtěl jsem jej políbit
a letět s ním do nebe
věrnost mu přislíbit
a mít ho jen pro sebe
Autor lukassnajdr, 08.12.2017
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: AngelLia31, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí