Uvnitř

Uvnitř

Anotace: Jsme padlí duchové Rozdrceni v myšlence

Jsme padlí duchové

Rozdrceni v myšlence

Rozdrásáni do krve

V mysli šílence 

 

Neotáčet se za minulostí

Odpovědi již znáš

Krásná , bolestivá dosti

Ničeho se nedočkáš

 

Na stejnou otázku

Stejná odpověď

Chceš li ukázku

Zapoj paměť

 

Trhliny naší osobnosti

Jizvy po boji 

S vlastní zranitelností

Láska ? nenávist ? obojí ?

 

S touhou po lidskosti

V bolesti bytí

Hledání náplasti

Na vnitřní vytí 

 

 

Autor Dědek, 09.12.2017
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, FairyLAdy, Iva Husárková, Kapka, Akyš, Cappp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ó to je velmi krásné aúúú ST :-))

10.12.2017 04:29:42 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí