Ki a legény a csárdában?

Ki a legény a csárdában?

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=_cJq6myPLZQ

Ki a legény a csárdában? Magam vagyok, hukk!
Akire én rákiáltok, azt se´ mondja: mukk!
(I. Kálmán: A Csárdáskirálynő)

Kto je tento v čárde nový
básnik-nedouk?
stojí ako socha v bare
nemý, ani muk!

Keď vypil posledný log
dostal z neho ťažķý šok
zamečal a vyrútil sa von pred dom
-Kde je kto? Zablyslo sa a udrel hrom

Nevyšiel za ním nikto
nevyšiel nik
dážď a krúpy spustili
zo šejkra drink
že je dvanásť, jasné je ježibabám
nesadnú na lep mrákotám
Autor Petbab, 09.12.2017
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí