Vzpomínky na sníh

Vzpomínky na sníh

Anotace: Je to jen takový útržek necelistvých vzpomínek na doby kdy vánoce byly opravdu na sněhu a všichni jsme trávili dny venku nikoliv u monitoru počítače ..

 

Mizí květy pohupující se ve větvých

Listy poletují v ranním větru

Jako vločky dnešního sněhu

Z trička převléci se do svetru

 

V dálce tiše zní dětský smích  

Andělé otisknuti v bílém prašanu

Sjíždějí kopce na saních

Vždy do dětských let se dostanu

 

Tak jako když byl jsem malý kluk

Stále promáčený ležíc ve hvězdách

Hledíc na nebe , ticho žádný hluk

Snící o dalekých krajinách

 

Vše zůstává nadále ve vzpomínkách

Když sních roztává na mých dlaních

Vracím se v čase ve svých myšlenkách

Tam kde i my milovali sníh 

Autor Dědek, 10.12.2017
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí