Přání na vánoce (k vánocům)

Přání na vánoce (k vánocům)

Anotace: Je to sice ještě brzy a také je to svátek který mám i nemám rád , protože každý pospíchá nebo je podrážděný . Ale je to svátek který je hlavně o rodině a těch na kterých nám záleží .

Cestou tam kde spánek 

Věčným se zdá

Pár němých stránek

Příběh nachystá

 

Okna duše plné snů

Otevřené dokořán

Novým dnům

Životem je přán

 

Na nebi plují mraky

Nadýchané polštáře

Upřeme k nim zraky

Vepsaným úsměvem do tváře

 

S dotekem vloček

Malých zmrzlých hvězd

Rozmrzají na první dotek

Pod lampamy měst

 

Uprchnout do fantazie 

Do světů neznámých

Se přáním na dlaních

Dopisem plným magie

 

Vyslovit svá tajná přání

Na moment nemyslet 

Být ostatním k mání

Vnímat srdcem svět

 

Plnými doušky ze života pít

Ve chvíli vánoční 

v rodinném kruhu a přátel být

Na dárky nenároční

Autor Dědek, 11.12.2017
Přečteno 424x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, Kapka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí