Bytost

Bytost

Anotace: nebytost

Co by mi už on
mohl o ní říct
má na selfie dron
dech jak ufa svist

dělat garde smí
šedé krásce z hvězd
nad hlavou mi hřmí
ufo, chci-li svézt

robot android
lajkne pro mne vždy
všechno, vnitřní klid
hraje-li, má kdy

dojde mu to dřív
nebo pozdějc, vím
prozře, žádný div
IQ je mu vším

co by mi on zvně
mohl o ní číst
z její očí - mně
sotva jsem si jist

co si myslí, zvím
šedou kůrou svou
šedá nemá mim
čidla, nevyčtou

z černých hlubin šer
nicovaté nic
když váhá, ty ber
živý máš navíc

zda žije ona
neřeš, šedá je
hraješ ufouna
když ta ne.. znaje
Autor Petbab, 12.12.2017
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je z nového soudku ... dobrý

12.12.2017 17:10:38 | VEDz RVAHEs

děkuji, soudku střelného prachu nejspíš )

12.12.2017 21:56:11 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí