=Jako dva kocouři

=Jako dva kocouři

Anotace: |:-(...)-:|

~~~~~~~~~~
Když býval malý kluk
že padal?To bylo mu fuk,
odřené lokty,rozbitá kolena
ještě že hlava zůstala chráněna.
Na kole,to přilba nechyběla
při pádu mu hlavu ochránila,
na klouzačce zas zimní rukavice
proč jste se pak kluci,dali do pranice?
Facky kolem vás ty párkrát jenom lítaly
proč jste je hoši na své tváře chytali?
Jo ta dětská léta......
-
A včera,to jste paní viděla?
Být to ten můj
to bych se určitě styděla.
Ti starší pánové
opravdu,jako puberťáci
hádali se o tu blond krasavici,
viděla jste…
ona se na oba usmívala
halenku u krčku si rozpínala
a ti dva kocouři?
Málem pár facek si dali
potom si řekli,
kašlem na ni,ruku si podali.
Spolu pak seděli v hospodě „Na růžku“
a kromě černýho s pěnou u porce tvarůžků.
Jenom si občas vzpomněli
na tu blond slepici
a že moh bejt poprask
na naší ulici.
Jo,už ne...už nejsou mladíci.

~~~~~~~~~~
jako dva kocouři

Autor Květka Š., 12.12.2017
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

he hahááá děkuji za rozesmání a za kucí kočičí ST :-))

16.12.2017 04:35:57 | Iva Husárková

:-)

12.12.2017 18:12:42 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí