Snad 2

Snad 2

Anotace: ———

Snad jsi dítě štěstěny,

čeho se dotkneš,to rozkvétá,

smět si tak přivonět

k zahradě tvých snů.

 

Jsem jak osika staletá

toužící po objetí,

od zimy do léta,

do konce svých dnů,

chvěju se a čekám na tebe.

 

Snad jsi dítě štěstěny,

pupeny raší, tráva se zelená,

stačí jen pár vět,

dotek hebkých rtů.

 

Slyš mé volání,do ticha noci se propadám

a už nemám sílu kvést.

Pod přikrývkou hvězd

čekám na tebe.

 

Snad jsi dítě štěstěny,

moje duše povadlá

snad bude jednou smět

k tobě si přivonět.

 

Snad jsme děti štěstěny ...

Autor FroniXY, 13.12.2017
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Kapka, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

HEZKÉ, ST

13.12.2017 20:57:53 | Kapka

Děkuji

04.01.2018 21:33:17 | FroniXY

Ano, jsme děti štěstěny. Moc pěkné.

13.12.2017 20:44:56 | Šípková Růženka

Děkuji ☺️

04.01.2018 21:33:03 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí