Sivá

Sivá

Anotace: zlatá

Povedala mi -Nie som sivá
ibaže ty chceš vidieť šeď
hanblivá som, ruža poctivá
nemáš ´za pár´ to, čo ja hneď

v realite si z bublifuku
väzíš v bubline mydlovej
je mi z teba fakt do popuku
zver čižme sedemmíľovej

na jednej nohe kopnúť do nej
ako ti káže logika
tou druhou bosou šliap na trolej
kĺž sa sférou panoptika

šepla druhý raz -Nie som sivá
celá som Au, prižmúr zrak
ak sivá krásou neoplýva
potom zlatá hej, akotak

lež ako taká nechcem zlatý
od teba prsteň, čačaný
daruj mi sivý.. čert rohatý
nevyzná sa v tom mazaný
Autor Petbab, 14.12.2017
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí