Kunhalom

Kunhalom

Anotace: kurgan

Vylákala mě do puszty v noci
na Kunhalom mottového typu
svatojánský hmyz, svítící brouci
doprovázeli mě k archetypu

percepce poznání pouhým okem
praobrazu - být ke hvězdám blíže
o půlnoci zde na nevysokém
pahorku čekat na stav beztíže

dokonalý, pak na mořskou nemoc
v jejím ufu, stříbrném s patinou
nálezů z kurganů, jasném přes noc
světlušky jsou out, děvče, čí vinou?
Autor Petbab, 15.12.2017
Přečteno 203x
Tipy 4
Poslední tipující: Clay, bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí