Na poslední chvíli

Na poslední chvíli

Anotace: Nedaleko oprátky

Výbuchy srdce jak z děla rány,
proč jen já vidím ve svých očích vrány.

Navléká smyčku, trámy se kroutí,
morálka parchanta náhle se hroutí.

Králové jásají, šašek se směje,
číslo na těle cejchem mě hřeje.

Nehty se lámou, oči mi svítí,
ctihodný občane, tady máš kvítí.

Přichází tma, odplouvá síla,
neboj se hrdino, roste tvá víra.

Poslední přání snad dal bych si pivo,
element vody, jak je vám libo.

V ruce mám klíč a v kapse kamení,
hlídám své hvězdy, dejte mi znamení.

Jsem bláznů mistr, co bych Vám dal,
peklo na zemi, co všem jsem vzal.
Autor Stavy, 16.12.2017
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Kapka, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky :-)!

16.12.2017 09:10:22 | Fany

Díky:D

16.12.2017 13:50:15 | Stavy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí