Hledání

Hledání

Anotace: Hledat a najít bývá těžké, vždy totiž nezáleží jen na Vás.

Hledat smysl v nesmyslu,
hledat stébla trávy v rozbřesku.
Počítat pak lístky po lístku
a doufat, že to vše smysl dá.

Jít po cestě plné kamení
za nadějí schovanou někde v mlází
za řekou, za proudem vody
co vše odnese bez varování.
Spřádat vlákna souznění
a doufat, že čas
lidské kroky předhoní.

Hledat smysl v nesmyslu
a jít do nikam,
s nadějí, že cíl se jednou objeví.
Autor Hermin, 16.12.2017
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí