BEZ

BEZ

Anotace: bez emocí beze změn beze mě

Byl tohle případ nás dvou?
Až moc se milovali.
Ptám se,
protože ty jsi tou osobou
nechci abychom si vyčítali.

Nechci tě ponižovat, dělat z tebe špatného člověka
Už mě opustila zloba.
ze sebe oběť, nebo snad chudáka
Protože ty jsi obětí, nebo my oba?

Obětmi tak silné lásky, že nás musela zlomit
Vzpomínáš tu chvíli? co ovlivnila naše životy.
Zavři oči.
Vidíš mě?
Stojíš tam v saku, o dvě čísla větší kalhoty.

Mysleli si, že ještě porosteš.
Tvý nohy, tvý srdce.
A ty, namísto toho
ses uzavřel se do sebe, s omezenou krabicí
bez emocí
beze změn
beze mě
Autor Troškuztracená., 17.12.2017
Přečteno 605x
Tipy 2
Poslední tipující: piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí