Střet

Střet

Anotace: O dvou neznámých

V prchavé mlze zahlédneš bytost,
zatínáš zuby, okusíš krutost.

Přichází blíž, pozornost v mžiku,
odejít bez boje, měl by jsi kliku.

Vítr jen kvílí, každý krok nejistý,
začíná soud, tvůj život nečistý.

Setnuté pěsti a smysly na stráži,
jistoty ztrácí se v mizivé kuráži.
Autor Stavy, 19.12.2017
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí