Vánoce

Vánoce

Anotace: VÁNOCE Vánoce jsou za dveřmi, kdo mi letos napoví, maminka zas láteří, co mám péct za cukro...

VÁNOCE


Vánoce jsou za dveřmi,
kdo mi letos napoví,
maminka zas láteří,
co mám péct za cukroví.

Marokánky napeču,
oříškové kuličky,
nervy z toho netečů,
každý ořech maličký!

Linecké a rohlíčky,
přidám trochu svého umu,
trochu cukru z poličky,
pro tatínka něco z rumu.

Vážně skvělé perníčky,
péci je můj koníček,
s karamelem košíčky,
punče dám si hrníček.

Za tu mojí velkou snahu,
dobrý koňak domácí,
do skříně zas schovám váhu,
trochu se z něj potácím.

Na jaře,já zkusím cvičit,
teď jsou ale vánoce,
tuky v těle budu ničit,
kašleme na proporce.
Autor František Jonák, 19.12.2017
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí