Uzení

Uzení

Anotace: Uzení Dneska budu opět udit, nehodlám se při tom nudit, klobásky a kabanos, vůně chytá,mě za n...

Uzení

Dneska budu opět udit,
nehodlám se při tom nudit,
klobásky a kabanos,
vůně chytá,mě za nos.

Taky udím špečíček,
k němu čerstvý chlebíček,
otevřu si pivínko,
nebo zajdu na vínko.

Nebude snad venku pařák,
bude zim!Dám si svařák,
pokud bude padat sníh,
zachrání mě Smädný mnich.
Autor František Jonák, 22.12.2017
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí