Relax

Relax

Anotace: .

.



Každý si občas potřebuje lehnout zádama na podlahu
v ztichlém bytě
na nahé parkety

v subtilním šumění elektroměru

vnímat

se

existenci


zkusmo vytušit
hmm..
Co vlastně?


Opustit gravitaci
odpustit gravitaci
že s námi pořád smýká
a někam nás vrývá

a pak

naplněn mírem, klidem a hloupoučkými předsevzetími
jak budu na toho druhého daleko vlídnější a laskavější
než očekává
a že to snad mezi náma bude zase dobrý


vsedě

poslední chvíle
kdy jsem intimně sám se sebou
ještě si vyžmoulám špínku mezi prsty
pohladím lýtka

a zase hurá (nebo hurá ne?)
do vzpřímených pozic a situací vystresovaného opičáka
který v hektickém světě běží hledat svůj každodenní banán





.
Autor CORONATION, 22.12.2017
Přečteno 474x
Tipy 21
Poslední tipující: její alter ego, Ruda Štola, jitoush, Jort, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Frr, tall&curly, Šípková Růženka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vystresovaný starý opičák-jo to na tebe sedí...
A být na někoho laskavější a vlídnější..myslíš,že u tebe to jde?
Ty znáš tahle slova? Hmm tomu snad ani nevěřím.

17.02.2019 15:03:43 | bera5

Skvělé... S

22.12.2017 19:44:27 | Kapka

Hledat nové cíle, nový banán. To je prima změna.ST*

22.12.2017 14:36:39 | Šípková Růženka

Klid a mír...moc líbí ! *ST*

22.12.2017 14:19:09 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí