Betlémská

Betlémská

Anotace: Hvězda

Betlémská Hvězda mě docela mate
byla-li vidět nad rozlehlým krajem
jedinkrát, jak sotva dřív mnohokráte
mohla být povahy Art. s jinotajem

kdo byl ten génius, jenž rozsvítil pouhý
jediný zdroj miliard fotonů náhle
chtěl-li být přítomný z Otcovské touhy
srozumitelná je domněnka tahle

není-li to tak, pak byla to vágní
kometa, nova, snad konjunkce planet
kdo chceš, s mágama si selfíčko cvakni
počítej lajky, zisk je Jí se klanět
Autor Petbab, 22.12.2017
Přečteno 317x
Tipy 10
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková, Malá mořská víla, Kapka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí