Už ani nevím

Už ani nevím

Anotace: ......

Už ani nevím zda je lepší bezvětří či slota
Chlemstat či dávit krvácet či pít
Na tváři lepší pohlazení nebo bota
A v tržné ráně škleb a nebo nit

Jestli je v srdci touha nebo plíseň
V přátelství síla nebo zmar
Jestli je láska štěstí nebo tíseň
A nebo obojí je pouze její tvar

Jestli je bída na dřeň jenom zkouška
Panika trdlovačkou nebo jařmo jistotou
A úsměv výraz tváře nebo rouška
Samota pláštěm nebo nahotou

A jestli ještě někde ráno svítá
Autor Blazius, 22.12.2017
Přečteno 387x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Now, Eru Alonnar, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí