Slibuji..

Slibuji..

Anotace: ...



-- Slibuji --

 

V tajuplně tiché noci pod svitem Měsíce slyšíš vlky výt.
Tvé tělo jak maso a kosti chtějí si násilím vydobýt a vzít.
Křikem přeruš šero a roztrhneš své stíny, co chtějí vládnout víc a víc
A já zatím poběžím s pochodní planoucí jak život co chceš žít.

 

S posláním jak dech tvé duše ochránit.

 

V posledním okamžiku vytvořím tvé útočiště.
To, co zdálo se být bludiště je nyní zeď a hrad.
A ty zraněná démony co znají tvůj nejtemnější strach.
Svá zranění ze své bitvy zahojíš.

 

A v mysli kde vládlo krvavé bojiště nalezneš…
… opět klid a mír.

 

Slibuji..





...

Autor Adminak, 23.12.2017
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, danaska, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké a moudré, jen by to chtělo opravit chybku ve slově "vít". Jinak dávám tip.

23.12.2017 19:59:12 | danaska

Děkuji za zastavení a přečtení.. chybku opravím, nějak jsem si jí neuvědomoval, takže děkuji za korekci :)

Přeji pěkné svátky, přátelé

24.12.2017 22:28:46 | Adminak

Hezké najít klid a mír v této bláznivé době.

23.12.2017 18:11:52 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí