Zprostředkovaná situace

Zprostředkovaná situace

Anotace: Za inspiraci děkuji Laice a ještě jedné ženě

Pravidelně se ptává na nebe na svět

Zeptala se i na mě proto jsem

Chtěla jí z úst ty otazníky 

Vylíbat

Víc už jsem nesměla prý

Potřebuje otázky pro uchopení

Absurdna

Já bych si zvolila být klidně v absurditě ale 

S ní

Podle mě se ptá aby sama zůstala

Nepoznaná

Chtěla jsem ji taky rozřezat a vejít 

Ale byla tak hebká nechtěla jsem porušit

Pravidla které nerespektuji

Slyšela jsem že v představách platí jen

Zákony džungle

V džungli chodím nahá

V džungli degustuji cizí otazníky

 

 

Autor Krysařka, 26.12.2017
Přečteno 363x
Tipy 12
Poslední tipující: Laika, Jort, Iva Husárková, Philogyny1, Amonasr, básněnka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý otevřený konec... :-)

28.12.2017 21:30:52 | Laika

To je vlastně navíc ještě neexistující, "jen v představách" konec.

31.12.2017 17:24:37 | Krysařka

neboj, to se podá... :-)

01.01.2018 11:53:03 | Laika

Džungle je jen velkej les;-)

26.12.2017 20:57:51 | básněnka

To souhlasím :)

27.12.2017 16:07:19 | Krysařka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí