Naděje

Naděje

Anotace: Každý člověk po něčem touží,nesplněnou touhou se jen zbytečně souží... Stačí si jen prý správně p...

Každý člověk po něčem touží,nesplněnou touhou se jen zbytečně souží...

Stačí si jen prý správně přát,za svým snem tou pravou cestou měl by se dát...

Někdo tu cestu najde hned někdo později,někdo jen věří aspoň v naději...

Nejčastěji by chtěl vrátit čas, poučen z předešlých chyb, chtěl by to zkusit zas...

Bohužel to nejde, to každý ví, v boji o čas každý z nás zápasí...

Zkoušej to zas a znova to jsou ta správná slova, která si máme říkat sami v sobě i v téhle velmi zvláštní době...

No tak si tedy přejme a zkusme to tak brát, snad i nám začne osud jednou prát...
Autor Wendulka 72, 04.01.2018
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Urban, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí