Konec

Konec

Anotace: Nechce se mi psát anotace

Konec světa, ten není tak hrozný,
poslední chvíle bude jak sen.
poslední tóny všech hlasů dozní,
nezačne nám nikdy už nový den.

Všichni jsme teď nekonečně malí,
nekonečný čas již dospěl ke konci.
Jen děsivé ticho teď celou zem halí
ve svých zlověstných úponcích.

Lidé jsou v klidu, vždyť není kam spěchat,
žádné zítra pro nás není.
Pozorovat nebe a zhluboka dýchat,
smíření s koncem a zasnění.

Sbohem , přátelé, je tu ta chvíle,
kdy skončí svět, jak ho známe.
Ozve se výbuch, zableskne se bíle -
Autor hravij, 04.01.2018
Přečteno 360x
Tipy 6
Poslední tipující: Anděl, Jin&Jang, Arnie42, Alineki, ModrýVrabec4
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak to bude...hlavně, ať to je rychle...

05.01.2018 18:09:43 | Anděl

Fakt super, dost strhující, řekla bych :)

04.01.2018 21:12:45 | ModrýVrabec4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí