Svou ruku podej mi.......

Svou ruku podej mi.......

Anotace: °°°°

Sbírka: Bože jim dej......

Podej mi ruku
milá.....
Je mi bez ní pusto
Podej mi prosím svou ruku
A zaveď mne k sobě
Tam
Kde jen Tebou všechno voní
Kde milé je teplo
A svůj vlídný klid
do ticha
jsi rozprostřela

Usedla
a upřeně se na mne dívá
ne, není to nějaké napjaté očekávání
Jen obyčejné štěstí
Chvilka naplněná radostí
že jsem,
že jsi.........

Sladká ženo, plná milosti
Pokorně skláním se
A k nohám Tvým
polibky své Ti přináším

Životem vysvěcená bytosti
Požehnej nehodnému
a dej odpuštění za hříchy všech
Co bolestných křivd
Tobě napáchali

Podej mi ruku svou
LÁSKO
Bez Tebe pusto a hořko je mi
Bez Tebe zůstávám jen vyschlý troud
Bez Tebe žádných počátků ni konce
Jen vyprahlá smutná kamenitá poušť
LÁSKO
LÁSKO
LÁSKO...
Autor Těšínský, 20.02.2007
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

První polovina je opravdu nádherná.Od toho -sladká ženo....už mi to připadá moc strojené,nebo nadnesené.
Ale celkově hezké.

23.02.2007 17:37:00 | s.e.n

... od třetí sloky mi to přijde moc patetické ... a starobylé ...

21.02.2007 08:53:00 | JardaCH

Opřeme se o tmu
nebe se rozzáří hvězdami
co hrají na schovávanou si
s mými sny
a celá Země bude ležet pod námi..

20.02.2007 16:38:00 | no

Podat ruku Lásce? Tak málo.. tak moc...chceš?

20.02.2007 16:28:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí