Za vlast a rodinu

Za vlast a rodinu

Anotace: Další báseň s citátem

Sbírka: Deník vojáka

Vy bojujete za žold za boha a za víru
já ne já za vlast a rodinu
Za žold? proč když už mám vše
za boha? bůh válku přeci nechce
Za víru? tu mám jen v sebe
já se nebojím žádného boje
Já se nebojím smrti v tom poli
ani těch trnů z oceli
Pušky a děla mi ukolébavku budou hrát
abych šel už spát
Já poslední dny neprotrpím pláčem
ale ze smíchem

„Neloučil jsem se s pláčem ale s smíchem, protože já chci umřít vesele"
Autor Discord, 05.01.2018
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Arnie42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí