K.L.E.C

K.L.E.C

Anotace: Zamyšlení nad sjednocením...

Zchváceni módou, lidé se řadí,
podléhá každý, chce to jen čas.
Méně je moudrých, všichni snad mladí,
přidej se, pojď, poslechni hlas.

Velí a káže diktátem doby,
nezná však hranic, nechápe mez,
pochybná, studená, zmatená lobby,
co jen tím myslí, zeptej se. Věz!

Prodáni všichni nakonec budou,
nezbude právo na svoji věc.
Zmoženi sebou, stejnotou, NUDOU,
tvoří si vězení, splétají klec.
Autor Comoosa, 15.03.2005
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí