Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Anotace: Na minulost nemá cenu se ptát nebo se k ní vázat vždy je cesta jak jít dál .

Není čas na to litovat 

Mělo se to jinak stát 

Minulost začíná se vzdalovat

Ale nic nemá se vzdát

 

Sedět a objímat kolena

Ptát se zda bude kletba zlomena

Jaká cesta má být zvolena

Vzpomínáš na jména

 

Zda cenu má jít životem

S člověkem za plotem

Projít si tím zápasem

Jít za tím známím hlasem

 

Který ti napoví co má být 

Pořád nemůžeš mu uvěřit

Nemáš si to jak prověřit 

Musíš jen kupedu zamířit

 

Strhnout ten plot mezi vámi

S otázkou co bude s námi

Někdy je to těžké pánové a dámy

Někdy neobejde se to bez drámy

 

Máš jen jeden život a jednu šanci jej žít

Život buď žiješ nebo o něm budeš jen snít

 

Autor Dědek, 07.01.2018
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: FairyLAdy, Anděl, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Žít a snít...:)

08.01.2018 06:39:19 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí