Jedním tahem

Jedním tahem

Anotace: Jednou tužkou

Znovu a zas

měnil se čas

odbily hodiny

čas tvojí rodiny

zas utichl hlas

když zlomil se vaz

ticho a klid

víc nemůžeš chtít

jen spát a padat

víc nemůžeš žádat

to můžeš si vzít

když utichne byt

kde nedá se být

tak můžeš hledat

co ve spíži začalo hnít

jdi raději pít

 

Autor Panda v houbičkách, 07.01.2018
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pitím se nic nespraví
tvoje mysl jistě ví
náplastí je čas
bude lépe zas...

08.01.2018 09:35:36 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí