Přijdu k Tobě..

Přijdu k Tobě..

Anotace: Je třeba být si trochu podobni, abychom si rozuměli, ale trochu rozdílní, abychom se milovali. (Jean Jacques Rousseau)

Přijdu k tobě po špičkách, abych nerušila snění..
Pohladím po tváři, tak jemně jak jen zvládnu..
A ikdyž to nevidím, vím že se to mění..
A ikdyž to ještě nevím, tak to neovládnu..

Přijdu k tobě, když to nečekáš..
Přeješ si, ale nedoufáš.. protože to bolí..
Když půjdu rychle, tak se polekáš..
Jen proto, že srdce s rozumem si volí..

Přijdu k tobě a zůstanu..
A víš proč? Protože nebudu chtít jít.
Když slunce budí, tak stejně nevstanu..
Dokud nebudu naději mít.

Přijdu k tobě, jen tak, beze spěchu..
Plná štěstí a bodavé bolesti..
Pro lásku.. pro útěchu..
Pro úsměv v bolavém neštěstí.

Přijdu k tobě a ty se otočíš?
Tak jako vždy, nic není napořád.
Ani se neptáš, vždyť víš že smíš.
Ublížit. Potěšit. Vše co chceš, snad.

Přijdu k tobě a ty tam nebudeš.
Půjdeš jen tam, kam tě srdce táhne.
Budeš jen tam, kde to miluješ.
Jen tam, kam všednost nedosáhne...
Autor Terry, 08.01.2018
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Stela, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné *ST*

08.01.2018 10:05:46 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí