Astronautka ve výslužbě

Astronautka ve výslužbě

Anotace: čemeřice čarodějka :-)

v hadím tanci
se svíjí
všechna má těla
vzpomínka na Tebe
promáčela
zvuk děla
když líbáš mě
včera

stále jsi
i dnes jsi
lavinou světel
mostem
přes řeku dní
vládkyní
mýho stínu
v pravym poledni

z bílejch vln
natvrdle čouhá
okousaná pramice
v moři nenaděje
bůžkem
nahozená udice
hvězdnej prach
zítra na klice
Autor Hugo Ramon, 11.01.2018
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí