Viděno

Viděno

Anotace: ...

Až jednou procitne země má z komatu,
až jednou uvidím vlajku se smát,
Praha a Ostrava, Brno a Olomouc,
radniční věže a svíčky a hrad.

Letadlo, koleje, studenti, radost,
smutek a lodě a kometa z víru,
křidýlko života ohlodat na kost,
poznat sám sebe a rozeznat míru.

Až jednou procitne lid provždy veselý,
až se na nebi mi snese má hvězda,
tehdy zas uvěřím, tehdy zas uvidím,
že se mi život tu na zemi nezdá.
Autor Poeta ze světa, 11.01.2018
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí