V ozvěnách

V ozvěnách

Dostali jsme se do věku
Kdy je umírání rutinou rána i poledne
Jen večery patří výšinám
Odkud se pozdě i brzy padá

Pocity které tebou projedou
Tíha která nutí slzy kanout po zmrzlých lících
A ztrácet se v teple šály
Kam se můžeš hlasitě vysmrkat

Aféra s dohrou
Kdy mačkáš prsty vedle sedícímu
Neznámému
Spojení co vyprchá po obřadu
Nutíš mě se stále smát
Nepatřičně
A říkat
Že život je svinský
K chytačům iluzí

Byl jsi
Zaříkávačem slov
A já bez dechu naslouchala tvému hlasu
Který se ztratil
V ozvěnách
Autor její alter ego, 15.01.2018
Přečteno 395x
Tipy 20
Poslední tipující: Spadlá z nebe, Luky-33, Anewue, jitoush, enigman, Jin&Jang, Jort, Nikita44, Frr, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..něco se ztratí a něco zase najde......Ji.

17.01.2018 19:10:09 | jitoush

Jenže tenhle hlas už nikdy nikdo nenajde. Bohužel.

17.01.2018 21:57:32 | její alter ego

nemám rád rutinu...

17.01.2018 12:58:11 | enigman

Taky ji neměl rád :)

19.01.2018 16:06:02 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí