Červené kapky

Červené kapky

Anotace: Neptejte se...

Jen tiše zůstaly,
šlápoty v prachu,
na zemi přistály,
pod rouškou strachu,
tři stejné kapky.

Stejně jak prve,
zbarvili duši
do barvy krve,
snad tělu sluší
červená bolest.

Červené kapky
a slzy na tváři,
pocit je sladký
na bílem polštáři,
polštáři z mraků...
Autor Nola77, 16.03.2005
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí