Proč ji říkat Antinomie?

Proč ji říkat Antinomie?

Anotace: ---

Srdce zalil pocit blaha
Jednou čárou - horizont.
Copak řekneš mi má drahá,
Když tu vidíš tolik sond?
Vidím náznaky a křivky
Obrys zbytečnosti slov
Ustupuje, je to ryzí
Snad mu řekneš...
Ať mi zmizí.
Autor Alisa 16, 18.01.2018
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí