Sny a můry

Sny a můry

Anotace: jen tak

Už není nač se ptát 

Nikdo to neslyší

Jako kůl v plotě stát

Nářek se časem utiší

 

Co zbývá když hlavou lítá

Tolik myšlenek 

Ráno svítá nový den vítá

Bez vzpomínek

 

Na to co se nám zdálo

Zda sen či můra

Pár hodin je stále málo

Jak honí nás stvůra

 

Milion snů za rok máš

Nocí to nekončí

Jen na zlomek si vzpomínáš

Hrnou se slzy do očí

 

Když nám na někom záleží

Reálné sny co mučí

Přesto že vedle nás leží

Starosti o druhé učí

Autor Dědek, 19.01.2018
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: FairyLAdy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí