Brzy bude jaro

Brzy bude jaro

Anotace: Jedna jarní ač Jaro ještě v nedohlednu :)

Sbírka: Po stopách vesnice

Než políbím tě na karmínová ústa
bude jaro plést z krokusů chomáče
budu dlouho ,dlouho prosit ,,prosím zůstaň''
má láska ,jak rosa v lukách zapláče

Brzy bude jaro bořit ledy na řece
slunce si zatím pohrává zlatou obručí
už všem zima končí pozdě ale přece
i medvěd jenž vstal z nory zabručí

První sněženky budu trhat v hlíně
která je po zbytcích sněhu celá zmáčená
zatímco budeš mi sedět na klíně
budeš vším tím jarem celá,celičká zmámená
Autor Petr27, 19.01.2018
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí