=Žila byla /že by/ víla

=Žila byla /že by/ víla

Anotace: ____♥____

~~~~~~
Žila byla /že by/ víla
tuze krásná,roztomilá
vlasy-zlaté pampelišky
oči-modré pomněnečky
rtíky jako vlči máky
a tvářičky taky,taky.
Moc ráda se oblékala
mašle do vlasů vázala
nejraděj prý chodí bosá
ať je sucho,bláto,rosa,
v potoce umyje nožky
vypere bílé ponožky
ty suší na pavučinách
pavouci povzdychnou,ách.

Dnes to měla ale práci
celý den ty svoje vlasy
česala si česala si
do copánků zaplete
/to je krásně na světě/
v trávě skáče jako srnka
dávej pozor,tam je trnka
ať si nožku nezraníš
ale ty to přece víš,
najednou je slyšet ouvej
nesměj se zajíci hloupej...
on však vůbec hloupý není
jitrocel na vyléčení
na nožku teď víle vázal
pofoukal a domů mazal.

Víla ta mu děkovala
usmála se,zamávala...
vždyť
mi to dobře víme
že jste z louky kamarádi
a máte se všichni rádi...

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 20.01.2018
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, sarka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko...roztomilé:)hezky se četlo:)

21.01.2018 07:51:43 | Anděl

:-)...děkuji moc a jsem ráda že se líbí.A přeji krásný den.K.

21.01.2018 14:23:33 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí