Čardášová láska

Čardášová láska

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=aVF2us_4Zjo

Prečo láska je tá sila
do pohybu hory dáva
ak by v nich aj zablúdila
niet jej potom, márna sláva

vo dne nik ju nenahmatá
v noci čardáš až do rána
vytesní ju, adresáta
hľadá, trápna, preklínaná

všetkými, čo vedia svoje
napospol sa mýlia svorne
snáre, čary, rád orloje
zbytočné sú svetoborné

stačí jedna iskra malá
azda sa tak iba tvári
vzbĺkne v tanci, z očí sála
mrkne.. a je po požiari
Autor Petbab, 20.01.2018
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí