Balená cigareta

Balená cigareta

Anotace: ...

Struktura zlámaná
na tisíc kousků
vnitřně už zčernalá
krev do ubrousku

Po ránu zasytí
valícím kouřem
nebýt tak pokaždé
hrozí nám bouře

Papírem protáhne
sílící chuť
Závislost zpitomí
otevře hruď

Slušivý igelit
natáhnou na ně
opravdu nezdá se
má sílu hlavně
Autor Vašek Špongr, 20.01.2018
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda, že jsem této zavislosti nepodlehla. Aspoň nějaká svoboda.

21.01.2018 07:48:39 | Šípková Růženka

Děkuji za komentář. Je to neřest...

21.01.2018 08:43:51 | Vašek Špongr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí