Závislosti

Závislosti

Anotace: Mám 37


sloboda, láska v 37 
nič nehladám 
život uniká do vzduchu


už 21 dní nefajčím
ako prejav slobody 
nezávislej duše 
myslím na kavu 
a prejavy dospelosti
ktoré nás zabíjajú oveľa menej


chcem byť nezávislá na svojej slobode 
hadzať tabak o stenu a zapáliť svoje emócie


s hlbokým nádychom nasiaknuť plúca
nech tí naokolo necítia 
to čo každý vidí


som silnejšia
mám 37 
a 21 dní nejfačím


a tak trošku vám závidím 
lebo závisť je normálna 
a miesto rakoviny si kupujem 
nové Vansy


Mám 37
som slobodná..





(Text je vytvorený na základe statusu Evy Belanovej)



Autor SkvarBB, 21.01.2018
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí