Pro moji nejkámošku...Best friend

Pro moji nejkámošku...Best friend

Anotace: to to je jen tak něco pro někoho, kdo mi v životě pomohl....a někdo kdo je částečně mojí součástí...

Jsi tu pro mne, když jsem sama...
vyvedeš mě ze stínu...
a zaženeš smutnou hodinu...
vím...
ublížila jsem Ti a moc...
prosím...
odpust mi tu noc...
kdy jsi pochopila...
že jsem se zamilovala...
byla jsem naivní a hloupá...
že jsem Tvým citům váhu nekladla...
jsi pro mne víc...
než dokážu Ti říct...
Jsi moje první a poslední přátelská láska...
ve třiceti nás čeká ta sázka...
jsi moje hvězda nejjasnější...
zažívám pocit nejkrásnější...
jsi můj anděl dobré naděje...
co při mě stále je...
co pomáhá mi velice...
jsi jako má světice...
jsi část mého srdce...
které dávno prošlo v záruce...
jsi a budeš tady pořád pro mě...
díky za to že stojíš stále při mě...
děláš toho pro mne moc...
jsi má první pomoc...
ať mám chřipku nebo srdce zlomené...
zavoláš,přijdeš a rozesměješ mě upřímně...
jsi pro mě nejdůležitější článek...
jsi jako nitka náhrdelníku...
bez které by nedržel žádný korálek...
obyčejná bez zázraků...
s kouzel ve své osobnosti...
dáváš lidem kolem sebe vlnu štěstí...
chci Ti říct, že mám tě ráda...
víc než pouhého kamaráda...
vážím si Tě stále víc...
doufám, že to oceníš...
nechci Tě trápit...
nechci Tě zranit...
chci jen životem s Tebou proplouvat...
ať mám na co ve svém životě vzpomínat...
díky za to , že tu jsi...
bez tebe bych přišla o smysly...
Dík zato že jsi!!!
Autor Optimistick, 20.02.2007
Přečteno 650x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí