Oběd

Oběd

Anotace: Takhle bych si představoval svůj oběd.

Oběd

Já vám ale vážně nevím,
dnes tu pizzu špatně trávím,
každý říká,ty se nemáš,
příště si dej radši guláš.

Háček vám v tom nevězí,
dám si vývar hovězí,
velký kousek řízečku,
brambor plnou misečku.

A svíčkovou se šesti,
jídlo je mou neřestí,
dušenou však mrkvičku,
nerad ani trošičku.

Kousek chleba s teplým bokem,
všechno zapít dobrým mokem,
po tom všem,si trochu říhnout,
do postele jít si lehnout.
Autor František Jonák, 21.01.2018
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Miriska, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byla by to vtipná píseň :-)

21.01.2018 20:46:33 | Miriska

Snad ano,jen kde sehnat hudbu.

22.01.2018 19:02:22 | František Jonák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí