K sobě

K sobě

Je to jako procpat do lahve od rumu trojstěžník
I se všemi veslaři
Mokrými od potu
Který jim stéká
Po pažích
A vsakuje se do dřevěné podlahy

Sliby by se měly plnit
Nebo aspoň náznakem dlaně je poslat k uskutečnění

Bolestivě sevřený žaludek obavami
Nadávky drcené skrz zuby vystupující ze zaťaté čelisti
Světlovlasé imperátorky
Která už dávno ztratila všechny tituly i šarže z nárameníků
Ale snad ne soudnost

Nebojím se toho co přijde
Jen toho co se nemůže stát
Kvůli mně

Unesly tě proudy myšlenek
Jako mě tehdy voda v namrzlém potoce
Drtily ti tělo o kameny tak
Že ses nemohl vyškrábat na bezpečné místo
Jenže touha přežít je silnější než všechno
I když si to občas nemyslíš

Chtění tě obalí jako pavučiny v džungli
Kdy jich najednou máš plný obličej i ústa
A nemůžeš se jich zbavit
Stejně jako myšlenek
Na návrat
K sobě
Autor její alter ego, 22.01.2018
Přečteno 250x
Tipy 14
Poslední tipující: Spadlá z nebe, Jort, Emily Winnacott, Akyš, Kapka, Frr, Luky-33
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí