Zima

Zima

Anotace: Mé méně oblíbené roční období.

Zase zima.

Ráno jsem se opět nakrk,
sníh mi zase padal za krk,
na silnici samá břečka,
je to humus,no a tečka.

Nepřichází žádný mráz,
jenom ten sníh,zas a zas,
ometat ho z auta,
když ne tak hrozí pokuta.

Zastávám tu tento názor,
na náledí dejme pozor,
zamrznutá velká louže,
docela to na ní klouže.

Začínám se trochu bát,
v koloně zas budu stát,
na silnici pořád hleďme,
pomaleji radši jeďme.
Autor František Jonák, 22.01.2018
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí