Affection

Affection

S každým nádechem jsem blíž konci
Mé výdechy stoupají ve spirálách k nebi a rozpouští se
Jen občas naráží na strop nad postelí
Když rozkošnicky vydechuju kouř v čistých hotelových peřinách
A i když se to nesmí
Připadám si blíž Bohu

Stehna černá od nových džínů
S červeným štítkem na zadní kapse
Tvoje ruka na zabarvených nohou
Mě nutí přihlouple se usmívat stisku
Zanechávajícímu modřiny
Protože nějak si mě označkovat musíš
A já jsem tvoje
Dokud mě nepustíš

Mám ráda ticho
Které protíná jen zvuk cigarety odlepující se od červeně zbarveného rtu
Namodralý kouř se laškovně proplétá mezi zuby
Až ho vypustíš z úst
A olízneš si bezděky koutek
Protože takhle chutná náklonnost
Mezi námi dvěma

Cizinci
Zdravící se plamenem
Blízko obličeje
Který může zažehnout slova
O všem a ničem
Protože tak to bývá
Při sdílení stejných zážitků
Co chutnají
Po přitažlivosti
Rtů
Které se něčeho důvěrně a samozřejmě dotýkají
Autor její alter ego, 23.01.2018
Přečteno 352x
Tipy 16
Poslední tipující: Spadlá z nebe, Frr, Lioness, Jort, Akyš, Kapka, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....citím z toho trošku té svírající prostopášné hanby....:) hotely to mají v sobě...)

01.02.2018 22:45:17 | Loveless

Dost dobrý!

28.01.2018 00:08:42 | Lioness

Krásně sepsáno

24.01.2018 00:16:07 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí