Mrtvé tulipány

Mrtvé tulipány

Když člověk procitne
jeho plachost nevymizí

je jen sám sobě cizí
a zdobí si křídla motýlí
rezavými žiletkami

svléká se
ze své růžové dušičky
a doufá ve větší tmu
než se kterou noc zatemnil

doufá v tupé nože
doufá v pavučinu z oceli
doufá v papírový Titanik
co nikdy se nepotopí

kdo neviděl
nepochopí
avšak vyjádřit to umí

že když člověk procitne
jeho plachost nevyšumí
Autor Trapné děťátko, 20.02.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tahle je teda hodně dobrá, fakt moooc hustý, už jsem dlouho nečetla nic takovýho

24.02.2007 20:10:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí