=Japonečka

=Japonečka

Anotace: ...(-o-)...

~~~~~~~~~~
Má "lásko jak je ti
v mém mužném objetí"
ptá se zápasník sumo
jedné něžné Japonečky
to spíš jak ji bylo,
teď počítá jen hvězdičky.
*
Za chvíli ten borec
ten statný Japonec
objetí povolil
a pak se jenom divil.
Za jeho břišní pás,mawaši,
se Japonečka držela
asi ji už haraší,
Japonce dál už nechtěla.
*
Tak láska Japonečky končí
zápasník sumo 
ten bez ní asi brečí
ale ať si,povídá
a pořádnou porci suši si dá 
ještě si přidá
a ještě
a jeho objetí je stále jako kleště.
*
~~~~~~~

Autor Květka Š., 24.01.2018
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květko....to je skvěléééééé !!!!!!!! **ST**

25.01.2018 07:39:31 | Anděl

:-) pobavilo, ST

24.01.2018 22:23:42 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí