Rodičům

Rodičům

Anotace: Když vám rodina mluví do všeho co děláte

Tichý v rohu stín.
Šedá v kleci myš.
Mám toho dost.
Jděte se svými radami pryč.

Neuslyším nic.
Říkejte si ,co chcete,
ale tohle je můj život přece.
Nebudu se řídit
ničím , co řeknete.
Žít budui jen sama za sebe.
Nechce na konci si uvědomit,
že zapomněla jsem snít.
Chci za vlastní chyby platit,
natoužím učit se na vašich,
chci sama všechno naplno prožít.

Nehodlám ztácet čas,
ne posloucháním vás.
Co vy jste do dnes ddokázali?
!NIC!
Ale já chci víc!
Autor Lawondy, 20.02.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dala jsi mi to i za mou dceru! Někdy si opravdu říkám: Chudák adolescent!

09.04.2007 20:52:00 | Juhunka

Dobře si jim to nandala.

20.02.2007 21:03:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí